VI. Nemzetközi Interdiszciplináris Konferencia

Szeretettel hívnak és várnak minden oktatót és hallgatót a VI. Nemzetközi Interdiszciplináris ONLINE Konferenciára! 
A konferencia időpontja: 2021. március 19.
Nyelvek:  magyar, angol.
A regisztráció határideje: 2021. március 10.

A regisztrációhoz szükséges az Ön (max. 1 000 karakteres) absztraktja és ppt, pptx vagy pdf prezentációja. Az online regisztrációs űrlap itt érhető el: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScxbAm_hvAwVpuoV4NF-p_a64N1kor1...
Részvételi díj: INGYENES (hallgatóknak, tanároknak, egyéb magánszemélyeknek), ha minden kérdésre válaszolnak a regisztráció során. A részvételi díj 10 000 Ft/fő, ha nem ad választ a 4 interdiszciplináris vonatkozású kérdésre a regisztráció során.
a) Mi a kapcsolat a prezentációja és a mesterséges intelligencia (pl. robotok, tanulni képes algoritmusok stb.) között? 
b) Mi a kapcsolat a prezentációja és a tanulás OxIPO-modellje között? Megjegyzés: e modell szerint a Tanulás = Szervezés * (Input + Process + Output)
c) Mi a kapcsolat a prezentációja és a hadviselés vagy a lélektani hadviselés között?
d) Mi a kapcsolat a prezentációja és Földön kívüli életfeltételek megteremtése (pl. űrhajózás, terraformálás stb.) között?

SZERVEZŐK:
Főszervező: Kocka Kör Tehetséggondozó Kulturális Egyesület (Hungary).
Társszervezők: Debreceni Református Hittudományi Egyetem, Debreceni Egyetem Tehetséggondozó Programja (DETEP, Hungary),  Digital-Forensic Pro (Czech Republic), Eszterházy Károly Egyetem (Hungary), MTA Debreceni Akadémiai Bizottság (Hungary),  MTA Miskolci Akadémiai Bizottság Pszichológiai Szakbizottság (Hungary), K+F Stúdió Kft.. (Hungary), Partiumi Keresztény Egyetem (Romania), Nagyszombati Egyetem Nagyszombat Pedagógiai Kar (Slovakia), Újvidéki Egyetem, Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar, Szabadka (Serbia)
Kontakt személy: Dr. Mező Ferenc (ferenc [dot] mezo1 [at] gmail [dot] com).
A konferencia felhívás itt tekinthető meg!