V. Jótékonysági Bál

A Ráday Kollégium károsultjain segítenek a bevétellel. A bál február 23-án lesz a Symphonia étteremben. Jegyek, támogatójegyek és tombola a HÖK irodában kapható.

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem Hallgatói Önkormányzata idén ötödik alkalommal rendezi meg bálját február 23-án a debreceni Symphonia Étteremben. A rendezvény egyben mindig jótékonysági célt is szolgál. A budapesti Ráday Kollégium tűzesetének hírére ebben az évben a bál bevételével a károsult hallgatókat támogatják a résztvevők. „Az egyetemmel jó kapcsolatot ápolunk, hiszen diákjaink évről-évre közösen részt vesznek a Kárpát-medencei Teológus Találkozón, ahol találkozhatnak régi ismerősökkel vagy szerezhetnek új barátságokat” – mondta Kicska László, szenior.

Jegyek február 18-áig kaphatók a HÖK irodában, 3000 illetve 3500 forintos áron, továbbá támogató jegy és tombola is vásárolható.

Az egyetem vezetése már küldött gyorssegélyt a Kollégium károsultjainak, most könyveket gyűjtenek és a február végi bál bevételével is a megsemmisült javak pótlásához szeretnének hozzájárulni.