Újabb lehetőségek

Egyetemünk oktatói és hallgatói ingyenesen iratkozhatnak be a Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzetközi Könyvtárába. Az Unipass kártyarendszerhez való csatlakozás számos kedvezményt és szolgáltatást biztosít.

Az UniPass használatával, a két egyetem közötti együttműködési megállapodás értelmében, a Debreceni Református Hittudományi Egyetem csatlakozik a Debreceni Egyetem rendszeréhez. A kártyához az UniBike kerékpárrendszer használata mellett további szolgáltatások, kedvezmények kapcsolódhatnak.

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem oktatói és hallgatói ingyenesen iratkozhatnak be a DEENK-be. A tagság érvényessége a beiratkozás időpontjától függetlenül a következő tanév szeptember 15-ig tart. A Debreceni Református Hittudományi Egyetem oktatóinak és hallgatóinak tagságáról itt olvasható a részletes leírás.

Az UniPass kártyával elérhető szolgáltatások, kedvezmények köréről az unipass.hu weboldalon található naprakész tájékoztatás.

A kártya igénylésével, gyártásával kapcsolatban felmerülő kérdésekre a DRHE Tanulmányi Osztálya tud bővebb felvilágosítás adni (unipass [at] drhe [dot] hu, 52/518-578).