Távoktatás

A távoktatást érintő hírek és információk.

 

Az egyetemlátogatási tilalom nem jelenti az oktatás szünetelését, hanem azt, hogy az Egyetem a kontaktórák mellőzésével köteles a kurzusok teljesítésének lehetőségét biztosítani. Egyetemünk ezért mindent elkövet annak érdekében, hogy az oktatás – távoktatás formájában – zavartalanul tovább folytatódjon,minden hallgató a megkezdett félévét, kurzusait teljesíthesse, s így valamennyi záróvizsgára jelentkezett hallgató a tanév végén záróvizsgára állhasson.

Felhívjuk a hallgatók figyelmét, hogy Neptun üzeneteiket legalább napi rendszerességgel figyeljék, mert ezen a csatornán kapnak hivatalos tájékoztatást.

2020. március 16-tól a járványügyi veszélyhelyzet idején a Tanulmányi Osztály munkanpokon 8-12 óra valamint 13-16 óra között hívható telefonon. A telefonszámok és az e-mail címek  itt olvashatók: https://www.drhe.hu/hu/node/42  Tanulmányi ügyeit e-mail-en és telefonon intézheti.

Március 20-ig oktatási szünet van, azt követően távoktatás formájában zajlik az oktatás.

Az oktatók elérhetőségei itt olvashatók. 

Az egyes kurzusok/tantárgyak távolból történő oktatásának megvalósulásáról az órát tartó oktatótól kapnak tájékoztatást e-mailben/Neptun üzenetben.

Kérjük az egyetemi rendelkezésekben foglaltakat maradéktalanul tartsák be, fokozottan ügyeljenek saját és hallgatótársaik egészségbiztonságára!