Rektori rendelkezés és értesítési rend az egészségügyi válsághelyzet időszakában

► 1-1/2020-21. számú Rektori rendelkezés az egészségügyi válsághelyzet időszakában a 2020/2021. tanév oktatási feladatainak ellátására vonatkozó intézkedések tárgyában

 

► Az 1-1/2020-21. számú Rektori rendelkezés 4. pontja azt kéri az esetlegesen érintett munkatársaktól és hallgatóktól, hogy értesítsék emailben az Egyetemet karantén-kötelezettségükről.
Tisztelettel kérjük Munkatársainkat, hogy emailjüket egyidejűleg dr. Baráth Béla rektor úrnak a rektori [at] drhe [dot] hu, dr. Csillag Andrea intézetvezető asszonynak a csillag [dot] andrea [at] drhe [dot] hu és/vagy Hodossy-Takács Előd intézetvezető úrnak a takacse [at] drhe [dot] hu címre juttassák el.
Hallgatóinktól azt kérjük, hogy emailjüket intézetvezető asszonynak és/vagy intézetvezető úrnak, illetve dr. Kustár Zoltánné osztályvezető asszonynak a tanulmanyi [at] drhe [dot] hu címre küldjék el.
Köszönjük azt is, amennyiben ― a gyors értesítés céljából ― csak telefonon tudják elérni az Egyetemet. Ebben az esetben is kérjük azonban, amint lehetőségük lesz emailt írni, azt haladéktalanul tegyék meg.