Projektkiállítás: eredményhirdetés

A hagyományok, a kézművesség és a klasszikus tanítói kompetenciák jelennek meg a győztes munkában. A Pedagógia és Pszichológia tanszéken a hallgatói projektmunkák kiállítása már több éves múltra tekint vissza. Május közepétől voltak láthatók az alkotások, a szavazatok húsz százalékát Bársony Bettina, Papp Szilvia, Biró Petra és Mátyus Magdolna csapata szerezte meg. Gratulálunk!

A május közepétől látható kiállítás munkáira csaknem százhatvanan szavaztak. A kiállítás témái: oktatási módszerek, pedagógiai értékelés, az oktatás infrastruktúrája, szervezeti formák és szervezési módok, egészséges életmód, a mentálhigiéné alapkérdései, a gyermekvédelem és az egész napos iskola.

A kiállítás a Pedagógia 3. és az Alkalmazott pedagógia tárgyak szemináriumi anyagaihoz kapcsolódik - oktatási módszerek, pedagógiai értékelés, az oktatás infrastruktúrája, szervezeti formák és szervezési módok, egészséges életmód, a mentálhigiéné alapkérdései, a gyermekvédelem és az egész napos iskola feladatai témákban - , így a tanító szak teljes másod- és harmadévfolyamát érinti.

A projektcsoportok felkészítő oktatói Molnár-Tamus Viktória, Joó Anikó és Szele Barna oktatókvoltak. A hallgatók a kooperatív technikákat tanulták, a projektmódszert gyakorolták, a választott téma mentén tartottak szemináriumi prezentációt s készítettek tablókat, posztereket.

I. helyezett csoport: 26. pályamunka: Bársony Bettina, Biró Petra, Mátyus Magdolna, Papp Szilvia

II-III. helyezett csoport: 6. pályamunka: Orosz János, Surányi Enikő, Lévai Péter, Zatureczki Renáta

14. pályamunka: Csurpek Erika, Ur Krisztina, Fegyver Olívia

 

Gratulálunk minden résztvevőnek! A szavazatba bekapcsolódóknak az együttműködést, tetszésnyilvánítást.

 

2019. május 29.