Projektkiállítás

A Pedagógia és Pszichológia tanszéken a hallgatói projektmunkák kiállítása már több éves múltra tekint vissza. Ebben az évben május 14-én nyitottuk meg a DRHE második emeleti folyosóján. A kiállítás témái: oktatási módszerek, pedagógiai értékelés, az oktatás infrastruktúrája, szervezeti formák és szervezési módok, egészséges életmód, a mentálhigiéné alapkérdései, a gyermekvédelem és az egész napos iskola. 

A kiállítás a Pedagógia 3. és az Alkalmazott pedagógia tárgyak szemináriumi anyagaihoz kapcsolódik - oktatási módszerek, pedagógiai értékelés, az oktatás infrastruktúrája, szervezeti formák és szervezési módok, egészséges életmód, a mentálhigiéné alapkérdései, a gyermekvédelem és az egész napos iskola feladatai témákban - , így a tanító szak teljes másod- és harmadévfolyamát érinti.

A projektcsoportok felkészítő oktatói Molnár-Tamus Viktória, Joó Anikó és Szele Barna oktatókvoltak. A hallgatók a kooperatív technikákat tanulták, a projektmódszert gyakorolták, a választott téma mentén tartottak szemináriumi prezentációt s készítettek tablókat, posztereket.

Munkájukat tanáraik véleményezték, de felmerült az igény a szélesebb körű megmérettetés iránt. Így a tanszék lehetőséget biztosít a tablók megtekintői számára a legkedveltebbek kiválasztására. A szavazás 2019. május 25-ig tart. Eredményhirdetésre május 29-én kerül sor.

Kérjük, javasoljuk, nézzék meg hallgatóink munkáit. Érdemes!

 

Pedagógia és Pszichológia tanszék

 

2019. május 16.