„Összefogás az újrakezdésért”

A járvány miatt nagyon sokan kerültek egzisztenciálisan nehéz helyzetbe. A néhány napja még biztosnak tűnő munkahelyek egy része megszűnt. Az anyagilag bajba jutottakon segít a Magyarországi Református Egyház és a Magyar Református Szeretetszolgálat.

„Összefogás az újrakezdésért” elnevezéssel krízisalapot hoztak létre és adománygyűjtést indítottak. A befolyt összegből a járványhelyzet miatt nehéz helyzetekbe került családoknak segítenek. Készült egy összefogásra, adakozásra buzdító kisfilm, amelyet a képre kattintva tud megnézni.

 

„Sok olyan rászoruló család van az országban, akik számára a mindennapok is kihívást jelentenek, és a járvány okozta krízis tovább nehezítheti helyzetüket” – hívta fel a figyelmet Juhász Márton, a Magyar Református Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója. „Arra kérünk mindenkit, aki teheti, csatlakozzon összefogásunkhoz és támogassa adományával krízisalapunkat”.

Adományaikat a CIB 10702019-85008898-51100005 bankszámlaszámunkra küldhetik. A közleményben kérik, tüntessék fel: „Összefogás az újrakezdésért”.

Online felajánlásaikat pedig itt várják.