Álláshirdetések

 

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem rektora pályázatot hirdet Gazdasági csoportvezető munkakörre, az egyetem működésével kapcsolatos pénzügyi, gazdasági feladatok ellátására. A jelentkezés feltétele felsőfokú gazdasági, pénzügyi végzettség és legalább 5 év (hasonló munkakörben eltöltött) szakmai gyakorlat. Jelentkezését fényképes önéletrajzzal, motivációs levéllel és a végzettségét igazoló dokumentumokkal a rektoriatdrhe [dot] hu e-mail címre várjuk 2019. szeptember 30-ig.
A pályázati feltételekről itt érhető el a tájékoztatás. 

 

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem rektora pályázatot hirdet az egyetem Bibliai Teológiai és Vallástörténeti Tanszékére egy főállású, teljes munkaidős egyetemi tanári munkakör betöltésére.
A pályázat benyújtásának határideje: 2019. október 31.
A pályázat részletes felhívása itt olvasható!

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem rektora pályázatot hirdet az egyetem fenntartásában működő DRHE Maróthi György Könyvtár könyvtárigazgatói tisztségére.
A pályázat elbírálásának határideje: 2019. június 30.
A megbízás 2019. augusztus 1-től 2024. július 31-ig szól.
A pályázat részletes felhívása itt olvasható!

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem rektora pályázatot hirdet a Természettudományi Tanszék és a Testnevelési Tanszék tanszékvezetői tisztségeire.
A megbízások 2019. augusztus 1-jétől, a munkaviszony fennállásának határidejétől függően, de legfeljebb 2024. július 31. napjáig szólhatnak.
A pályázat elbírálásának határideje: 2019. június 30.
A pályázat részletes felhívása itt olvasható!

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem rektora pályázatot hirdet a Romológia Tanszékre egy főállású, teljes munkaidős egyetemi docensi álláshelyre.
A munkakör betöltésére irányuló munkaviszony 2019. augusztus 1. napjától határozatlan időre szól.
A pályázat közzétételének időpontja: 2019. január 28.        
A pályázat benyújtásának határideje: 2019. április 30. napjáig kell benyújtani.
A pályázat elbírálásának határideje: 2019. július 31.
A pályázat részletes felhívása itt olvasható!