Pályázati kiírás

FELHÍVÁS

RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁRA

2018/19. I. félév

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem Diákjóléti Bizottsága és a HÖK Szociális Bizottsága rendszeres szociális ösztöndíj pályázatot hirdet a 2018/19-es tanév I. félévére.

A HÖK Szociális Bizottsága 2018. szeptember 3-tól várja a beérkező pályázatokat.

A kitöltött űrlapokat a csatolt dokumentumokkal együtt a HÖK Irodában („A” épület, I. emelet 125-ös szoba) kell leadni, a Szociális Bizottság ügyeleti idejében, amely a diákság honlapján (diaksag.drhe.hu) és a hirdetőkön lesz elérhető.

A pályázatok benyújtásának határnapjai:

PÁLYÁZATOK BENYÚJTÁSÁNAK HATÁRIDEJE: 2018. szeptember 14. 16 óra 

HIÁNYPÓTLÁSI IDŐSZAK: 2018. szeptember 19-24.12 óra

(A hiánypótlás szükségességéről a pályázók a Neptun tanulmányi rendszerben kapnak értesítést. Felhívjuk a figyelmet, hogy a hiánypótláshoz kapcsolódó dokumentumok benyújtása kizárólag egyszerre történik, és a hiánypótlási időszak alatt egy alkalommal lehetséges.)

PONTSZÁM ELLENI KIFOGÁS BENYÚJTÁSA: 2018. szeptember 26. – október 1. 12 óra

(A pályázatok kiértékelése után a pályázók a Neptun tanulmányi rendszerben kapnak értesítést az elért pontszámukról, amelynek – ha nem egyezik a saját számításaikkal – felülvizsgálatát kérhetik a HÖK Szociális Bizottságától. A pontszámról szóló értesítést valamennyi érvényes pályázatot benyújtott pályázó megkapja. Felhívjuk a figyelmet, hogy a pontszámról szóló értesítés nem jelenti a pályázat elbírálását, és nem jelent döntést szociális ösztöndíj megítélésére vonatkozóan.)

Kérjük, hogy a kitöltési útmutató (Térítési és Juttatási Szabályzat 6. számú melléklete) figyelmesen tanulmányozza át. A pályázat benyújtásához szükséges dokumentumok beszerzése már a benyújtási időszakot megelőzően is lehetséges.

A pályázati űrlap innen letölthető.

Önfenntartó státusz igazolása

 A szociális ösztöndíjra vonatkozó Térítési- és Juttatási Szabályzat megtalálható az egyetem honlapján:

https://www.drhe.hu/sites/default/files/content/page/82/tjsz_1-12._egys....

Kérjük a határidők pontos betartását! Az elkésett pályázatokat a Diákjóléti Bizottságnak nem áll módjában befogadni.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Hallgatói Önkormányzat Szociális Bizottsága és a Diákjóléti Bizottság a visszaélések elkerülése érdekében a szociális ösztöndíj pályázati űrlapon feltüntetett adatok és benyújtott dokumentumok valódiságát fokozottan ellenőrzi, kérdéses esetben azok valódiságának ellenőrzésére a lakóhely szerinti Polgármesteri Hivatalnál környezettanulmány elkészítését kezdeményezi.

Bővebb információ, felvilágosítás kérhető a DRHE HÖK Szociális Bizottságának elnökétől, a hok [dot] szocbizatdrhe [dot] hu e-mail címen.

Debrecen, 2018. július 20.