Konferencia felhívás

A Debreceni Egyetem Doktorandusz Önkormányzata és a Debreceni Református Hittudományi Egyetem Doktorandusz Önkormányzata közös konferenciát szervez fiatal kutatók (legfeljebb 5 éve szerezte meg doktori fokozatát), doktorjelöltek, doktoranduszok és Tudományos Diákköri Konferenciára készülő egyetemi hallgatók számára. A konferenciára előadóként azok jelentkezését várjuk, akiknek kutatási területe és a hit- és vallástudomány között fellelhetők kapcsolódási pontok. A konferenciára való regisztrálás és a teljes részvétel ingyenes. Ebédet a helyszínen az egyetem éttermében biztosítunk. Közös vacsorára a szekcióelnököket és az előadókat szeretettel várjuk.

A konferencia helyszíne:

Debreceni Református Hittudományi Egyetem, 4026 Debrecen, Kálvin tér 16.

A konferencia ideje: 2016. november 18. péntek

Jelentkezési határidő: 2016. október 31.

 

A konferencia programja:

10.00 Megnyitó

10.15 Elnöki köszöntők

10.30 Plenáris előadás – Dr. Falus András: A bizonyítékoktól a bizonyosságig; tudomány és hit

11.30 Ebédszünet

13.00 Szekcióülések

18.00 Közös vacsora (előadóknak és szekcióelnököknek)

Az előadás nyelve lehet magyar, angol vagy német. Az előadás hossza 20 perc, amit 5-8 perces diskurzus követ. Az előadások szekcióüléseken hangoznak el. A szekcióbeosztást a szervezők a jelentkezések függvényében végzik.

A szervezők fenntartják a jogot a konferencia programjának módosítására.

A konferencia résztvevői tudomásul veszik, hogy a konferencián felvétel készül, amit a szervezők a későbbiekben felhasználhatnak.

További információért forduljon bizalommal a konferencia szervezőihez az alábbi e-mail címen: doktoranduszatdrhe [dot] hu

További friss információkat talál facebook oldalunkon:

https://www.facebook.com/drhedok