Ki tanít legjobban tesit?

A Testnevelési Tanszék tanítási versenyt hirdet a DRHE 3. és 4. évfolyamos tanító szakos hallgatói számára. A jelentkezéseket 2018. december 10-éig várjuk a pinczes [dot] tamasatdrhe [dot] hu email címre.

A Testnevelési Tanszék tanítási versenyt hirdet a DRHE 3. és 4. évfolyamos tanító szakos hallgatói számára. A jelentkezéseket 2018. december 10-éig várjuk a pinczes [dot] tamasatdrhe [dot] hu email címre, név és évfolyam megjelölésével. A versenyre jelentkezett hallgatók (2018. december 13-án 8:45 tornaterem) a kihúzott témából óratervezetet készítenek, amit 2019. február 5-én a szakmai zsűri előtt letanítanak.

A verseny első helyezettje részt vehet az Országos Tanítási versenyen, amelynek időpontja 2019. március 21-22. (Szarvas).

A DRHE Tanulmányi és vizsgaszabályzata szerint: Tanító szakon az országos tanítási versenyeket megelőző házi tanítási versenyek első három helyezettje - a tanszékvezető javaslata alapján - mentesül a zárótanítási kötelezettség alól. Lecke könyvébe "jeles" osztályzat kerül. 29.§ (3)