Jubileumi diplomák

DRHE Jubileumi Diplomák átadásának ünnepsége: Debreceni Református Kollégium, Oratórium, várhatóan 2018 szeptember.

Jubileumi diploma igénylésével kapcsolatos teendők 2018

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem jubileumi diplomát ajánl fel azoknak a teológián végzett református lelkészeknek , akik a Debreczeni Magyar Királyi Tisza István Tudományegyetem Teológiai Karán, illetve a Debreceni Theologiai Akadémián végezve 50, 60, 65, 70 vagy 75 éve tették le az első lelkészképesítő vizsgát.
Kérjük, aki elfogadja az Egyetem felajánlását, írásban jelezze az alábbi címen: Debreceni Református Hittudományi Egyetem, Morvai Laura, Debrecen, Kálvin tér 16., 4026
A visszajelzésnek tartalmaznia kell: a kitöltött adatlapot, az első lelkészképesítő vizsga és az adatlapon feltüntetett iratok fénymásolatát és egy rövid szakmai önéletrajzot.
További információk: (52) 518-536; morvai [dot] lauraatdrhe [dot] hu

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem jubileumi diplomát ajánl fel azoknak a tanítóknak, népművelő-könyvtár szakon végzetteknek, akik arra jogosultak.
Kérjük, aki elfogadja az Egyetem felajánlását, és a honlapról letölthető adatlapban kért hivatalos dokumentumokkal rendelkezik írásban jelezze 2018. április 30-ig az alábbi címen: Debreceni Református Hittudományi Egyetem, Morvai Laura, 4026 Debrecen, Kálvin tér 16.,
A jubileumi diplomák átadására 2018. szeptember hónapban ünnepélyes keretek között kerül sor.
További információk: (52) 518-536; morvai [dot] lauraatdrhe [dot] hu

Melléklet: 

Jubileumi diploma adatlap tanító, népművelő könyvtár 2018

Jubileumi diploma adatlap lelkész 2018