Fiatal Kutatók és Doktoranduszok XI. Nemzetközi Teológuskonferenciája

A Hittudományi Osztály keretein belül évente, idén tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre az országos teológuskonferencia, amelyre ebben a tanévben is a tavaszi félévben, 2021. március 5-én (pénteken) kerül sor. A járványhelyzetre való tekintettel – a résztvevők egészségének és biztonságának érdekében – a szervezők és a fogadó intézmény, a Debreceni Református Hittudományi Egyetem vezetése a konferencia online megtartása mellett döntött.

A nyilvános megnyitó 8 óra 30 perckor kezdődik, amely a következő linken keresztül nézhető meg: https://www.doszteolkonf.hu/  

Péntekig minden este egy kvíz kérdést teszünk közzé a DOSZ Hittudományi Osztályának facebook oldalán (https://www.facebook.com/dosz.hto) Debrecen kulturális és valláspedagógiai örökségéhez kapcsolódóan. Minden kérdésre a választ a https://www.doszteolkonf.hu/ oldal különböző oldalain lehet megtalálni, ha figyelmes az olvasó. A kvízkérdéseket a poszt alatt, hozzászólásban lehet megválaszolni, az első helyes válaszadónak egy ajándékot fogunk postázni. Az eredményeket a konferencia végén, a zárókörben hirdetjük, majd facebookon is közzétesszük egy poszt keretében.