Az autizmussal élő gyerekek inklúziója

Magyarországon csaknem 150 000 embert érint az autizmus. A Felnőttképzési Központunk következő szakmai napján az autizmussal élő gyermekek integrált nevelésének lehetséges irányairól lesz szó. Stefanik Krisztina játékos, gyakorlati példák keretében beszél arról, hogyan lehet erősíteni a gyermekek között a kölcsönös elfogadást, milyen lehet egy autizmus-barát osztály, és egy új tudásformáló programot is ismertet. A szakmai nap november 9-én, szombaton 9 órakor kezdődik a Díszteremben.

Dr. Stefanik Krisztina az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar docense, a MTA-ELTE Autizmus Szakmódszertani Kutatócsoportjának tagja előadásában az autizmussal élő gyermekek integrált nevelésének lehetséges irányait mutatja be.
Az előadó játékos, gyakorlati példák keretében beszél arról, hogyan lehet erősíteni a gyermekek között a kölcsönös elfogadást, milyen lehet egy autizmus-barát osztály, és egy új tudásformáló programot is ismertet.

A program ideje alatt ingyenes gyermekfelügyeletet biztosítunk.

Az öt órás képzés 5 kreditet igazoló tanúsítványt ad a szakmabelieknek.

Részvételi díj: 6000 Ft
DRHE hallgatóknak: 3000 Ft

Online regisztráció: https://forms.gle/wrzGi5omCHWixHVN8

Időpont: 2019. november 9. 9:00
Helyszín: Debreceni Református Hittudományi Egyetem Felnőttképzés Központja, (141-es terem) 4026, Debrecen, Kálvin tér 16.