Rektori rendelkezés és értesítési rend az egészségügyi válsághelyzet időszakában

► 1-1/2020-21. számú Rektori rendelkezés az egészségügyi válsághelyzet időszakában a 2020/2021. tanév oktatási feladatainak ellátására vonatkozó intézkedések tárgyában

 

A lélek születése

Nemzetközi Patmosz-konferenciát szerveztek egyetemünkön október 20-án, kedden a Kistanácsteremben. Oktatók, kutatók és hallgatók előadásait hallhatták az érdeklődők.

Díjat nyert az Útravaló

A Hét Domb Filmfesztivál ismeretterjesztő- és természetfilm kategóriájában harmadik helyen végzett filmünk.

Pályázati lehetőség

A hittudományok vagy a filozófia tárgykörébe tartozó tudományos szakkönyvek publikációjának költségeire lehet pályázatot benyújtani a Böszörményi Jenő Lelkész és Neje Emlékalapítványhoz. Határidő: október 31. Pályázati keretösszeg: 1.600.000 Ft.

TDK konferencia

 Az intézményi konferencia a XXXV. OTDK házi minősítő versenye. A versenyzők 15 percben mutathatják be pályamunkájukat zsűri előtt, melyet rövid diszkusszió követ.  A jelentkezés határideje: 2020. november 6.

Intézményi szakmai, tudományos ösztöndíj

A tantervi követelményeken túlmutató tevékenységet végző hallgató részére, pályázat alapján intézményi szakmai, tudományos ösztöndíj (a továbbiakban: intézményi ösztöndíj) folyósítható.

Közéleti ösztöndíj

A tantervi követelményeken túlmutató szakmai és közéleti tevékenységet végző hallgató részére pályázat alapján intézményi közéleti ösztöndíj folyósítható. Beadás határideje: október 26.

Szánj rá egy szombatot, hogy sikeresebb lehess!

Még van szabad hely az október 17-ei tanulásmódszertani tréningre, ahol gyakorolva, beszélgetve, játékos feladatokkal, tesztek kitöltésével ismerkedhetnek meg az intelligencia-típusokkal, tanulási stílusokkal, stratégiákkal, a sikeres vizsgázást segítő tippekkel, a vizsgadrukk és a halogatás leküzdésével.

Oldalak

Feliratkozás DRHE RSS csatornájára