Tedd piacképesebbé a diplomád újabb műveltségterülettel!

Kiegészítő műveltségterület képzés. - Két félév alatt szerezz még egy műveltségterületet, hogy angol, ember és társadalomismeret, ének-zene, informatika, matematika, valamint testnevelés és sport tantárgyakat taníthass hatodik osztályig. 

Gyászhír

Elhunyt Gacsályi Márk teológia-lelkész szakos hallgatónk. Márk életének 32. évében, 2019. július 5-én visszaadta lelkét Teremtőjének.

Teológia Minor képzés

Teológia minor szak indul szeptembertől, augusztus 22-éig lehet jelentkezni azoknak, akik szeretnék tudásukat teológiai ismeretekkel bővíteni. A képzés elvégzése után a világi képzésben résztvevőknek is lehetőségük nyílik pasztorális tanácsadás és szervezetfejlesztés szakra jelentkezni. 

Református pedagógusok figyelmébe!

Hit- és erkölcstanoktatói szakirányú továbbképzést indít a Debreceni Református Hittudományi Egyetem a 2019-2020. tanévben is. A képzésre pedagógus szakképzettségű református egyháztagok jelentkezését várjuk augusztus 22-ig.

Határnapok

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem szenátusa június  18-án ülésezett. A szenátus tagjai elfogadták a 2019/2020. tanév határnapjait. A dokumentum innen letölthető.

Szenior Akadémia

Szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt, a Szenior Akadémiára, mely képzés célja az 50 év fölötti korosztály ismereteinek frissítése, bővítése – részben a munkaerő-piaci be- és visszailleszkedés támogatása, részben pedig a szellemi aktivitásának megőrzése-fejlesztése –, a „szórakozva tanulás” jegyében.

Felhívás

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem Doktori Iskolája pótfelvételt hirdet a 2019/2020. tanévre nappali és levelező tagozatra.

Rendszeres szociális ösztöndíj pályázati felhívás

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem Diákjóléti Bizottsága és a HÖK Szociális Bizottsága rendszeres szociális ösztöndíj pályázatot hirdet a 2019/20-as tanév I. félévére.

Oldalak

Feliratkozás DRHE RSS csatornájára