Magyar Kultúra Napja

Szeretettel hívjuk az egyetemi megemlékezésére, amelyet a Magyar Kultúra Napja alkalmából szervezünk január 22-én. Az ünnepség a Kölcsey-teremben 10 órakor kezdődik.

Új lehetőségek az egyetemen

A 2019-2020 –as tanévtől kezdődően a hittanár-nevelőtanár szak egyszakos formája mellett, kétszakos képzésre is lehet jelentkezni, amely a Debreceni Egyetemmel közösen indul. 

Nyílt nap

Január 24-én 9:30-tól nyílt napot tartunk. Az alkalmon az érdeklődők megismerhetik az intézmény képzéseit és a jelentkezés feltételeit. Ezen kívül bepillanthatnak az intézmény mindennapi életébe, találkozva oktatókkal és jelenlegi hallgatókkal is.

Diplomán túl

Három továbbképzési szak indul egyetemünkön februártól. Amennyiben lemaradtál az őszi diplomásoknak szóló képzésről, akkor még januárban jelentkezhetsz, hogy szakmai előrelepésed biztosítsd!

Új év, új élet?

Az újévi fogadalmak pszichológus szemmel. Sokaknak szokása újévi fogadalmakat tenni – ám a statisztikák és a tapasztalat azt mutatja, hogy legyenek bármily jó célok is, amiknek elérésére fogadalmat tettünk, nagyon ritkán sikerül be is tartani azokat. Vajon mi lehet ennek az oka?

Aha-ó-haha

"...S aki hallotta, az rögtön tudta: ha ezt a hangot hallja a templomban, akkor bizony közeledik a karácsony. Egy máskor nem hallható hang, egy jelzés, amire felfigyelünk, egy hang, amelyik érzéseket, emlékeket, gondolatokat indít el bennünk..."

Kollégiumi Közgyűlés

Berényi Györgyné kapta idén a Bethlen Gábor-díjat. A Kollégiumi Közgyűlésen átadott elismerés azoknak adományozható, akik a társadalomtudományok, a politika, valamint az egyház és a társadalom kapcsolata érdekében kiemelkedő tevékenységet végeztek. Az évben a díjat a DRK Általános Iskolája igazgatója vehette át. Beszámoló a Kollégium éves rendes közgyűléséről.

Feszültség és harmónia

Megnyílt a Debreceni Református Hittudományi Egyetem szokásos év végi kiállítása, idén Dóró Zsolt debreceni kötődésű festőművész munkáit tekinthetjük meg az egyetem Kistanácsterem melletti Zsibongójában.

Oldalak

Feliratkozás DRHE RSS csatornájára