Karácsonyi kiállítás és koncert

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem Rajz- és Vizuális Nevelés, valamint Egyházzenei tanszékei karácsonyi képzőművészeti kiállítást és koncertet rendeznek 2019. December 18-án, szerdán.

Képtelen adventi kalendárium

Kovács Krisztián oktatónk adventi kalendáriumát ajánljuk, a szerző ezzel kíván áldott adventi elindulást és örömteli megérkezést az ünnepre.

Anyanyelvi tanítási verseny

A Magyar Nyelvi és Irodalmi Tanszék tanítási versenyt hirdet a DRHE 3. és 4. évfolyamos, pedagógusdiplomával nem rendelkező tanító szakos hallgatói számára. Az óratervezet beadási határideje: január 6.

Tanítási háziverseny környezetismeretből

A Természettudományi Tanszék tanítási versenyt hirdet környezetismeret tárgyból a tanító szak 3−4. évfolyamos hallgatói részére. A versenyt két fordulóban rendezik meg. Az első fordulóra az óratervezet beadási határideje január 6-a.

Oktatói pályázatok

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem rektora pályázatot hirdet az Ószövetségi Tanszékre egyetemi docensi álláshelyre, a Pedagógia és Pszichológia Tanszékre főiskolai tanári álláshelyre, a Testnevelési Tanszékre főiskolai docensi álláshelyre, és a Magyar Nyelvi és Irodalmi Tanszékre főiskolai docensi álláshelyre.

Rektori pályázat

A Tiszántúli Református Egyházkerület Elnöksége, mint a Debreceni Református Hittudományi Egyetem fenntartója nyilvános pályázatot hirdet a Debreceni Református Hittudományi Egyetem rektori megbízatásának ellátására.

Egyetemünk legjobb rajz és vizuális tanítója

A Vizuális Nevelés tanszék és a Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola közösen rendezte meg a II. Házi Tanítási Versenyét rajz és vizuális nevelés tárgyból. A verseny díjazottjai Tóth Lilla negyedéves, Fegyver Olívia és Bársony Bettina harmadéves hallgatók. Gratulálunk!

Interkulturális workshop

"Trauma, identitás és kulturális emlékezet találkozása" címmel workshopot szervez 2019. december 9-én, hétfőn 11:30-tól az Intearkulturális Tanulmányok Kutatóintézete.

Oldalak

Feliratkozás DRHE RSS csatornájára