Játszottak és nyertek

Hatvan diák vett részt az első interaktív nyílt napon. A rendhagyó programmal a fiatalok igényeihez igazodva mutattuk be egyetemünket.

 

„Kutatnék, de hogyan?”

Kutatásmódszertani alapismereteket sajátíthatnak el a hallgatók október 16-án. A témaválasztás, a szakirodalom és a könyvtárhasználat a központi téma az első alkalommal.

Rektori szociális ösztöndíj

Megjelent a páylázati kiírás a rektori ösztöndíj elnyerésére. Alapképzésben, mesterképzésben és osztatlan képzésben részt vevő nappali tagozaton tanuló hallgatók pályázhatnak.

A KisTK a legjobb iskola

Az egyetemünk gyakorló iskolája szerepel a legjobbiskola.hu oldalon megjelent top 100-as lista első helyén. A Kölcsey Ferenc Református Általános Iskola a stabilan jól teljesítő iskolák kategóriában lett első.

Tanulásmódszertani tréning

Tisztában vagy vele, hogy milyen a tanulási stílusod? Melyik intelligencia-típus az erősséged? Hogyan gazdálkodj az időddel? Hogyan tanulj hatékonyan? Mit tehetsz a vizsgadrukk ellen? Ha szeretnél tippeket írásbeli és szóbeli vizsgához, jelentkezz a tréningre!

Centenáriumi megemlékezés

Az egyetemünk és a nagykönyvtár október 15-én 15.30 órától az I. világháború végének századik évfordulóján megemlékezést szervez Debreceni Református Kollégiumban. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

 

 

 

Ösztöndíj pályázatok

Közéleti és szakmai, tudományos és sport ösztöndíjakra lehet pályázni. Mindkét pályázathoz tantervi követelményeken túlmutató tevékenységet végző hallgatók jelentkezését várják.

"Mindenki Zsiga bácsija"

Varga Zsigmondra emlékeztek a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen. Születésének 100. évfordulója alkalmából emlékező előadásokat hallhattak az résztvevők. Az ünnepi alkalmon leleplezték a teológiai professzorról készült festményt.

 

 

Oldalak

Feliratkozás DRHE RSS csatornájára