Rendszeres szociális ösztöndíj pályázati felhívás 2021/2022

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem Diákjóléti Bizottsága és a HÖK Szociális Bizottsága rendszeres szociális ösztöndíj pályázatot hirdet a 2021/22-es tanév I. félévére.
A HÖK Szociális Bizottsága 2021.09.01 -től várja a beérkező pályázatokat.  A kitöltött űrlapokat a csatolt dokumentumokkal együtt a HÖK Irodában (I. emelet 125-ös szoba) lehet leadni, a Szociális Bizottság ügyeleti idejében, amely a diákság honlapján (diaksag.drhe.hu) és a hirdetőkön lesz elérhető.

Váradi Biblia – 360

A DRHE Tehetségpont szervezésében debreceni diákok utaztak el Nagyváradra, hogy részt vegyenek a Váradi Biblia 360 éves évfordulójának ünnepi rendezvényén.

Pályázati felhívás TDK-ösztöndíjra

A DRHE rektora – az intézményi Tudományos Diákköri Szabályzat 5. §-ában foglaltak alapján – a 2021/2022. tanév I. félévére (szeptember–január hónapokra) a rektori TDK-ösztöndíjak elnyerésére pályázatot hirdet a tudományos diákköri munkát végző hallgatók számára.
A pályázatok beadási határideje: 2021. szeptember 30., 16:00 óra
A pályázatot két eredeti példányban a Tanulmányi Osztályon, a pályázó tanulmányi ügyintézőjénél kell leadni.

Intézkedési terv

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem intézkedési terve 2021.09.08.

Akadémiai istentisztelet 2021/2022/1

Akadémiai istentiszteletek rendje a 2021/2022-es tanév I. félévében.

Tanévnyitó 2021

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem 2021. szeptember 4-én 10 órától Istentisztelettel kezdődő Ünnepi Tanévnyitó Közgyűlést tart a Debreceni Református Nagytemplomban. Igét hirdet Püski Lajos , lelkészi főjegyző.

Ünnepségünkre tisztelettel és szeretettel várjuk az érdeklődőket.

Meghívó

DRHE antológia 2021

A nyár folyamán jelent meg egyetemünk jelenlegi és korábbi hallgatóinak, oktatóinak irodalmi munkásságát bemutató kötet. Az illusztrációkat tanító szakos hallgatóink munkáiból válogattuk. A könyv megvásárolható a Karakter 1517 könyvesboltban. A mintegy 80 szerző műveiből összeállított kötet bemutatója az október 9-i Alumni Családi Napon lesz, amelyre szeretettel várunk minden szerzőt, érdeklődőt.

Kiegészítő műveltségterületi képzés

Szeptembertől részismereti képzés indul az egyetemen angol, informatika, matematika, német, valamint testnevelés és sport műveltségterületeken.
A jelentkezés előfeltétele a tanítói diploma.
A képzés két féléves, összesen 105 elméleti órát és 20 óra tanítási gyakorlatot jelent. Az elméleti órákat előre meghatározott hétvégi időpontokra tervezzük (péntek délutánra és szombatra), a gyakorlati képzés helyét a hallgatók szabadon megválaszthatják. 

Oldalak

Feliratkozás DRHE RSS csatornájára