Ügyeleti rend

A rendkívüli helyzetben megváltozott a nyitvatartási idő a hivatalokban. Itt olvasható az ügyeleti rend.

Akadémiai Istentiszteletek

Az állami rendelkezések értelmében az egyetemen az oktatás átmenetileg távoktatás formájában működik, ehhez igazodva a hétfői akadémiai istentiszteleteket a megszokott formában nem tudjuk megtartani, így itt az igei üzenet minden alkalommal online küldjük a hallgatók és kollégák részére.

Koronavírus

Folyamatosan frissülő hírfolyamunk a koronavírushoz kapcsolódó egyetemi hírekről, tájékoztatásokról és felhívásokról.

TDK-konferencia

A DRHE Tudományos Diákköri Tanácsa a 2019/2020. tanév tavaszi félévében intézményi TDK-konferenciát rendez.

Demonstrátori pályázat

A demonstrátor a DRHE valamely tanszékével együttműködő azon, kiemelkedő tehetségű hallgató, aki a rektor megbízása alapján, a tanszékvezető irányításával, részt vesz az adott tanszék oktató-nevelő és tudományos kutatói munkájában, adminisztratív feladatainak ellátásában, valamint az intézmény tudományos diákköri munkájában, ezáltal készülve hivatása színvonalas művelésére, illetve a tudományos kutatói pályára. 

Távoktatás

A távoktatást érintő hírek és információk.

 

V. Nemzetközi Interdiszciplináris Konferencia

Az 5. Nemzetközi Interdiszciplináris Konferenciát az interneten keresztül e-konferencia formájában rendezik meg. Az online eseményen 15 országból 200 résztvevő vesz részt, melynek a Debreceni Református Hittudományi Egyetem az egyik társszervezője.

Lelkigondozói segítség

A Kormány rendkívüli intézkedései kapcsán az egyetemek hallgatói elsőként tapasztalják a korlátozásokat, megszokott életvitelükben a változásokat. Amennyiben úgy érzik, szükségük van segítségre, intézményünk szakembereihez bizalommal fordulhatnak.

Oldalak

Feliratkozás DRHE RSS csatornájára