KÓTA-díjas Arany János

Karnagy kategóriában díjazták Arany Jánost, egyetemünk tanárát. Idén 11 kategóriában 43 díjazottnak ítélték oda a 2020-ban 50. évfordulóját ünneplő Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége – KÓTA díjait.

Rendszeres szociális ösztöndíj pályázati felhívás

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem Diákjóléti Bizottsága és a HÖK Szociális Bizottsága rendszeres szociális ösztöndíj pályázatot hirdet a 2019/20-as tanév II. félévére.

Főtitkári pályázat

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem rektora nyilvános pályázatot hirdet az egyetem egyetemi főtitkári tisztségének betöltésére.

Ötszáz éve őrizzük a kultúrát

Kölcsey Ferenc és a Himnusz, Debrecen és a Református Kollégium teljes természetességgel összetartozó fogalmak - mondta Kustár Zoltán rektor. A Magyar Kultúra Napja alkalmából rendezett ünnepséget a DRHE, Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft.

Elő-alkalmassági vizsga

A tanító szakra jelentkezőknek 2020. január 31-én 9 órától elő-alkalmassági vizsgát szervezünk intézményünkben.

Útravaló

A Magyar Kultúra Napja alkalmából január 22-én, az Apollo moziban bemutatjuk az "Útravaló" filmsorozat második részét, amely a kollégium híres tanárairól és diákjairól szól.

2020

 Tavaly a határokon átívelő református egységünkért adtunk hálát, a 2020-as év fókuszában pedig a nemzeti összetartozás áll majd. De lesz még idén általános tisztújítás is a Magyarországi Református Egyházban. A reformatus.hu-n összeállították az új esztendő legfontosabb eseményeit.

„Üdvözítő született ma nektek, aki az Úr Krisztus, a Dávid városában!”

"Az igazi karácsony nem csak egy ünnep, nem csak néhány nap az évben, és még csak nem is a vasárnapi igehirdetés témája hetente egyetlen napon. Karácsonnyal Isten az életünkbe, a „való világunkba” lép bele." Kustár Zoltán karácsonyi gondolatai.

Oldalak

Feliratkozás DRHE RSS csatornájára