Jó célért báloztak

Egy millió forint gyűlt össze a jótékonysági bálon, amellyel az egyetem közössége a Fehér Bot Alapítvány munkáját támogatja.

Rektori tisztség

Baráth Bélát, a jelenlegi tudományos rektorhelyettest javasolja a Szenátus az intézmény első számú vezetőjének. A rektori tisztségre intézményünk két egyetemi tanára, Fazakas Sándor és Baráth Béla nyújtotta be pályázatát, melyekről február 25-én döntött a Szenátus.

Család és Karrier előadások

Folytatódik a népszerű Család és karrier előadás-sorozat Debrecenben. Előző félévben csaknem 1500-an hallgatták a párkapcsolatról, önismeretről és családról szóló előadásokat.

Hieronymus és a Vulgata

Hieronymus és a Vulgata címmel tudományos ülést és Biblia-kiállítást szervezett a Debreceni Református Hittudományi Egyetem Patmosz Kutatóintézete, Egyháztörténeti Tanszéke és a Tiszántúli Református Egyházkerület Nagykönyvtára.

DExam partnerintézmény lett a DRHE

Együttműködési megállapodást kötött a Debreceni Egyetem Idegennyelvi Központja és a Debreceni Református Hittudományi Egyetem.

Családbarát munkahely?!

A családbarát vállalati kultúrára volt a témája annak a találkozónak, amelyet egyetemünkkel közösen szervezett a Három Kiráylfi Három Királylány Mozgalom. A Debrecen-Nyíregyháza régió vállalatai és egyetemei vettek részt a tapasztalatcserén.

A jó idő közeledtével előkerül a kerékpár is

Újból használatba állnak az Unibike kerékpárok. Már elkezdték a biciklik és az állomások előkészítését, hogy március 26-ától ismét lehessen velük közlekedni a városban.

A Közművelődési és Sportbizottság pályázati kiírása

A DRHE Közművelődési és Sportbizottsága pályázatot hirdet a 2019/20-as tanév tavaszi félévére a hallgatói közművelődési és sport normatíva felhasználására.

Oldalak

Feliratkozás DRHE RSS csatornájára