Debrecenben ülésezik a Doktorok Kollégiuma

A református egyház tudományos testülete augusztus 26-án és 27-én a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen tartja éves ülését, közgyűlését és szekcióüléseit. Idén több mint kétszázan vesznek részt a tudományos találkozón, ahol a plenáris üléstkövetően tizennégy szekcióban folytatják majd a munkát a testület tagjai.

Felnőttképzés - többet jobban!

Milyen módszerekkel lehet a problémás gyerekeket tanulásra és fegyelemre bírni? A hátrányos helyzetű diákoknak mi a valós segítség? Tudta, hogy pedagógus szakvizsgával 40 százalékkal több lehet a fizetése?

Tedd piacképesebbé a diplomád újabb műveltségterülettel!

Kiegészítő műveltségterület képzés. - Két félév alatt szerezz még egy műveltségterületet, hogy angol, ember és társadalomismeret, ének-zene, informatika, matematika, valamint testnevelés és sport tantárgyakat taníthass hatodik osztályig. 

Pótfelvételi a mentőöv

Kedden este kihirdették a ponthatárokat. Csaknem száz új elsős hallgató nyert felvételt a Debreceni Református Hittudományi Egyetemre. Aki lemaradt a jelentkezésről vagy egyik megjelölt szakra sem vették fel a pótfelvételin még próbálkozhat.

Teológia Minor képzés

Teológia minor szak indul szeptembertől, augusztus 22-éig lehet jelentkezni azoknak, akik szeretnék tudásukat teológiai ismeretekkel bővíteni. A képzés elvégzése után a világi képzésben résztvevőknek is lehetőségük nyílik pasztorális tanácsadás és szervezetfejlesztés szakra jelentkezni. 

Református pedagógusok figyelmébe!

Hit- és erkölcstanoktatói szakirányú továbbképzést indít a Debreceni Református Hittudományi Egyetem a 2019-2020. tanévben is. A képzésre pedagógus szakképzettségű református egyháztagok jelentkezését várjuk augusztus 22-ig.

Határnapok

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem szenátusa június  18-án ülésezett. A szenátus tagjai elfogadták a 2019/2020. tanév határnapjait. A dokumentum innen letölthető. 

Szenior Akadémia

Szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt, a Szenior Akadémiára, mely képzés célja az 50 év fölötti korosztály ismereteinek frissítése, bővítése – részben a munkaerő-piaci be- és visszailleszkedés támogatása, részben pedig a szellemi aktivitásának megőrzése-fejlesztése –, a „szórakozva tanulás” jegyében.

Oldalak

Feliratkozás DRHE RSS csatornájára