Kiegészítő műveltségterületi képzés

Legyen piacképesebb a tanító diplomád! Válassz még egy műveltségterületet és szerezz előnyt a munkaerőpiacon! Szeptembertől részismereti képzés indul az egyetemen angol, ének-zene, informatika, matematika, német valamint testnevelés és sport műveltségterületeken.

Pótfelvételi

Azok a diákok, akiket nem vettek fel felsőoktatási intézménybe vagy nem jelentkeztek továbbtanulni, most újabb esélyt kapnak, hogy egyetemisták lehessenek, ráadásul tandíj nélkül.

Felhívás

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem Doktori Iskolája pótfelvételt hirdet a 2020/2021. tanévre nappali és levelező tagozatra. A jelentkezés határideje: 2020. augusztus 20.

Ponthatárok

Kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat, eldőlt mennyi pont szükséges ahhoz, hogy a jelentkezők egyetemünk hallgatói legyenek.

Exmisszus-gyakornokok kibocsájtó istentisztelete

Honlapunkon élőben közvetítjük az exmisszus-gyakornokok kibocsájtó istentiszteletét. Az ünnepi istentisztelet szerdán, 11 órakor kezdődik.

Oktatói munka hallgatói véleményezése

Jól teljesítettünk a koronavírus időszakában a távoktatás tekintetében. Legalábbis ezt mutatják a hallgatói vélemények. Intézményünkben minden félévben visszajelzést adnak az oktatói munkáról a hallgatók, a 2019/20-as tavaszi félév végén sem volt másképp.

Kiss Tihamér ösztöndíj

Ösztöndíjprogrammal népszerűsíti a tanítói pályát egyetemünk. A Kiss Tihamér László Képzési Ösztöndíj Program a tanító pályára készülő fiatalokat rendszeres tanulmányi ösztöndíjjal támogatja, egy félév alatt akár 125 ezer forintot is kaphatnak a hallgatók. Aki az idei pótfelvételi eljárásban jelentkezik tanító szakra, a térítési díjának több mint 90 százalékát is fedezheti az ösztöndíj.

Kiss Tihamér László Képzési Ösztöndíj

A DRHE rektora pályázatot hirdet a Kiss Tihamér László Képzési Ösztöndíj elnyerésére. A pályázat benyújtási határideje: 2020. szeptember 15. 12 óra. Pályázhat a DRHE nappali vagy esti munkarendben, állami ösztöndíjas vagy önköltséges képzésben tanuló, Magyarországon vagy Magyarországgal szomszédos országban lakóhellyel rendelkező, magyar anyanyelvű hallgatója

Oldalak

Feliratkozás DRHE RSS csatornájára