Oktatói munka hallgatói véleményezése

Jól teljesítettünk a koronavírus időszakában a távoktatás tekintetében. Legalábbis ezt mutatják a hallgatói vélemények. Intézményünkben minden félévben visszajelzést adnak az oktatói munkáról a hallgatók, a 2019/20-as tavaszi félév végén sem volt másképp.

Kiss Tihamér ösztöndíj

Ösztöndíjprogrammal népszerűsíti a tanítói pályát egyetemünk. A Kiss Tihamér László Képzési Ösztöndíj Program a tanító pályára készülő fiatalokat rendszeres tanulmányi ösztöndíjjal támogatja, egy félév alatt akár 125 ezer forintot is kaphatnak a hallgatók. Aki az idei pótfelvételi eljárásban jelentkezik tanító szakra, a térítési díjának több mint 90 százalékát is fedezheti az ösztöndíj.

Kiss Tihamér László Képzési Ösztöndíj

A DRHE rektora pályázatot hirdet a Kiss Tihamér László Képzési Ösztöndíj elnyerésére. A pályázat benyújtási határideje: 2020. szeptember 15. 12 óra. Pályázhat a DRHE nappali vagy esti munkarendben, állami ösztöndíjas vagy önköltséges képzésben tanuló, Magyarországon vagy Magyarországgal szomszédos országban lakóhellyel rendelkező, magyar anyanyelvű hallgatója

Többet, jobban!

Milyen módszerekkel lehet a gyerekeket tanulásra és figyelemre bírni? A hátrányos helyzetű diákoknak mi a valós segítség? Jelentkezzen szakirányú továbbképzéseinkre. Újabb diploma 2 vagy 4 félév alatt, gyakorlatban alkalmazható tudással.

Átvette kinevezését Baráth Béla

Kinevezte a köztársasági elnök a Debreceni Református Hittudományi Egyetem új rektorát. Augusztus 1-jétől három éven át Baráth Béla jelenlegi tudományos rektorhelyettes lesz az első számú vezetője az egyetemnek.

Kiegészítő műveltségterületi képzés

Legyen piacképesebb a tanító diplomád! Válassz még egy műveltségterületet és szerezz előnyt a munkaerőpiacon! Szeptembertől részismereti képzés indul az egyetemen angol, ének-zene, informatika, matematika, német valamint testnevelés és sport műveltségterületeken.

Nyelvvizsga nélkül is átvehetők a diplomák

A döntés vonatkozik minden diplomára, függetlenül attól, hogy hány nyelvvizsgát írnak elő a felsőoktatási jogszabályok az adott szakra, és attól is, hogy egy vagy több nyelvvizsga hiányzik. Egyetemünk erre vonatkozó tájékoztatója itt olvasható.

Koronavírus

Folyamatosan frissülő hírfolyamunk a koronavírushoz kapcsolódó egyetemi hírekről, tájékoztatásokról és felhívásokról.

Oldalak

Feliratkozás DRHE RSS csatornájára