Rektori rendelkezés és értesítési rend az egészségügyi válsághelyzet időszakában

► 1-1/2020-21. számú Rektori rendelkezés az egészségügyi válsághelyzet időszakában a 2020/2021. tanév oktatási feladatainak ellátására vonatkozó intézkedések tárgyában

 

Október 23-ai megemlékezés

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 64. évfordulója alkalmából a koronavírus-járvány miatt idén felvételt készítettek hallgatóink az Október 23-ai megemlékezésről. Itt megnézheti a videót.

Nem ír ki pályázatot a Közművelődési és Sportbizottság

A DRHE Közművelődési és Sportbizottsága a járványhelyzetre való tekintettel nem ír ki a 2020/21-es tanév őszi félévében pályázatot. Tisztelettel kérjük a hallgatók megértését.

A lélek születése

  Nemzetközi Patmosz-konferenciát szerveztek egyetemünkön október 20-án, kedden a Kistanácsteremben. Oktatók, kutatók és hallgatók előadásait hallhatták az érdeklődők.

Díjat nyert az Útravaló

A Hét Domb Filmfesztivál ismeretterjesztő- és természetfilm kategóriájában harmadik helyen végzett filmünk.

Pályázati lehetőség

A hittudományok vagy a filozófia tárgykörébe tartozó tudományos szakkönyvek publikációjának költségeire lehet pályázatot benyújtani a Böszörményi Jenő Lelkész és Neje Emlékalapítványhoz. Határidő: október 31. Pályázati keretösszeg: 1.600.000 Ft.

TDK konferencia

 Az intézményi konferencia a XXXV. OTDK házi minősítő versenye. A versenyzők 15 percben mutathatják be pályamunkájukat zsűri előtt, melyet rövid diszkusszió követ.  A jelentkezés határideje: 2020. november 6.

Intézményi szakmai, tudományos ösztöndíj

A tantervi követelményeken túlmutató tevékenységet végző hallgató részére, pályázat alapján intézményi szakmai, tudományos ösztöndíj (a továbbiakban: intézményi ösztöndíj) folyósítható.

Oldalak

Feliratkozás DRHE RSS csatornájára