Hálásak vagyunk és azok is maradunk

A lelkész, a tanító és a népművelő könyvtáros is olyan hivatás, amelyben meg kell találni a biztos alapokat. Idén csaknem 100-an vették át jubileumi diplomájukat a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen. Az 50, 60, 65, 70 és 75 éve végzettek arany, gyémánt, vas, rubin és gránit diplomát kaptak.

Álomból cél

"Az emberek nagy része leragad az álmodozásnál. Viszont vannak olyanok, (...) akik komolyan veszik az álmaikat, és meg is valósítják őket." Néhány jó tanács mentálhigiénés tanácsadónktól, a célok eléréséért.

Több, mint osztálykirándulás

Egyedi, teljes körű szolgáltatás nyújtunk osztálykirándulóknak. Nem kell mást tenni, csak bejelentkezni és élvezni a rendhagyó programokat. Teljeskörű csomaggal várjuk az érkezőket, amely tartalmazza a szállást, az étkezést valamint Debrecen felfedezését élménygazdag és játékos formában.

Új helyen a jegyzetek

A hallgatók számára a tanulmányaik során szükséges tankönyvek, szakkönyvek és az egyetem oktatói által írt jegyzetek a "Karakter 1517 Könyvesboltban" érhetők el.

„Nemcsak kenyérrel”

Párválasztás, beilleszkedés, felnőtté válás és tanulási nehézségek - ettől a tanévtől a hallgatók nehézségeikkel az egyetem mentálhigiénés tanácsadójához is fordulhatnak. 

 

Az evangélium egy életre átformál

A lelkészi, tanítói és hitoktatói pálya értelmiségi elköteleződést és társadalmi felelősségvállalást jelent. Elkezdődött a 480. tanév a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen.

Szociális Ösztöndíj

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem Diákjóléti Bizottsága és a HÖK Szociális Bizottsága rendszeres szociális ösztöndíj pályázatot hirdet a 2018/19-es tanév I. félévére. A Pályázat benyújtásának határideje szeptember 14. 

Képzés 50 éven felülieknek

Korlátozott számban, de még lehet jelentkezni a Szenior Akadémia 2018/2019-es tanév őszi félévére. A Debreceni Református Hittudományi Egyetem Szenior Akadémiáját összesen csaknem ötszázan látogatják.

Oldalak

Feliratkozás DRHE RSS csatornájára