Projektkiállítás

Oktatási módszerek, pedagógiai értékelés, az oktatás infrastruktúrája, szervezeti formák és szervezési módok, egészséges életmód, mentálhigiéné, gyermekvédelem és egésznapos iskola - többek között ezekről a témákról nyílt projektkiállítás az egyetemen.

"A hallgatók élvezettel csinálták, de a kollégák ujjlenyomatai is észrevehetők a tablókon" - mondta a kiállítás megnyitóján Pinczésné Palásthy Ildikó. A Pedagógiai és pszichológiai tanszék vezetője szerint a hallgatói munka mellett, az oktatók eredményességét is tükrözik a kiállított munkák. Molnár-Tamus Viktória, a tanszék adjunktusa úgy véli, hogy a projektmunkában résztvevő hallgatók „számot adtak a modern aktuális ismereteikről és hatékonyan tudják majd tanítani a digitális bennszülötteket”.

A másod- és harmadéves tanító szakos nappali tagozatos hallgatók a Tanulásszervezés és irányítás valamint az Alkalmazott- és médiapedagógia órákon végezték a projektmunkát – mondta Szele Barna. A mestertanár hozzátette oktatói ösztönzésre készültek a színes kreatív tablók, melyeket szeretnének megmutatni az egyetem munkatársainak és hallgatóinak.

A legjobb munka készítőjét elismerik, ezért a tanszék munkatársai várják a szavazatokat a helyszínen kihelyezett szavazódobozba május 15-éig.

A kiállítás az egyetem Darabos utcai szárnyának 2. eme leti folyosóján (a lift mellett) mellett látható június 8-áig.