Felnőttképzés

Szabadidősport-szervező szakirányú továbbképzési szak

A DRHE Felnőttképzési Központja felvételt hirdet Szabadidősport-szervező óvodapedagógusi, tanítói szakirányú továbbképzésre. A képzés oklevelet adó 2 féléves továbbképzés, amelyre azok jelentkezhetnek, akik óvodapedagógus vagy tanító alapképzési szakon szereztek oklevelet. A képzés főbb tantárgyai: Táplálkozástan, Mentálhigiéné, Rekreáció, Elsősegélynyújtás, Kommunikációs és szociális készségfejlesztés, Szabadidősportok és mozgásos játékok módszertana, Szabadidős programok szervezése, menedzselése és gyakorlata.

 

...

Reformáció 500 - Szalay Lajos Bibliája

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány a Debreceni Református Hittudományi Egyetemmel együttműködésben nagyszabású kiállítás-sorozattal emlékezik a Reformáció 500. évfordulójára. A sorozat első állomásaként a a debreceni MODEM-ben 2016. november 26-án nyíló kiállítás a teremtés, a szövetség, a kegyelem, a kísértés és az ígéret témáját járja körül Szalay Lajos grafikáin keresztül.

 

 

...

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem tanévnyitó ünnepsége

A Debreceni Egyetem megalapításának centenáriuma Hittudományi Egyetemünknek is ünnep, mert az országgyűlés 1912-ben meghozott döntése azt jelenti, hogy száz éve lett egyetemi rangú a teológiai oktatás Debrecenben.

A Debreceni Református Kollégium tanár-csillagainak iskolateremtő együttállása többször is felvillantotta, hogy ebből a tőkeerőből egyszer fel kell táruljon a tudományos kibontakozás...

Feliratkozás RSS - Felnőttképzés csatornájára