Szakirányú továbbképzési szakok nem csak pedagógusoknak

A DRHE Felnőttképzési Központja a 2018/2019. tanévben is várja a jelentkezőket szakirányú továbbképzéseire. A Fejlesztőpedagógus, Drámapedagógus, Múzeumpedagógus, Pedagógus szakvizsga, Roma társadalomismeret és Szabadidősport-szervező képzéseinket pedagógusoknak, a Biblioterápia, Család- és gyermekvédelem, Rendezvényszervező, valamint Szocioterápiás eljárások képzéseinket bölcsészettudomány, hitéleti, művészeti, társadalomtudományi vagy természettudományi képzési területen diplomával rendelkezőknek ajánljuk.
Jelentkezni folyamatosan lehet 2018. augusztus 21-ig a mellékelt jelentkezési lapon.
Érdeklődni lehet: 
DRHE Felnőttképzési Központ             
4026 Debrecen, Kálvin tér 16. fsz. 30.
+36-52-518560, +36-52-518562

DRHE Bál

2018. február 9-én immár negyedik alkalommal rendezte meg egyetemünk jótékonysági bálját. Az est nyitótánccal indult, meghívott vendég Benk Dénes volt.

 

 

 

 

Millenniumi nemzedék: jel, kultúra, kommunikáció című előadás

A Felnőttképzési Központ szakmai napjainak keretében 2018. március 3-án 10.00 kezdettel Dr. Balázs Géza az ELTE Mai Magyar Nyelvi Tanszékének tanszékvezető egyetemi tanára tart előadást Millenniumi nemzedék: jel, kultúra, kommunikáció címmel a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen. A rendezvényre szeretettel várjuk nem csak a pedagógusokat, de az érdeklődő szülőket is. A résztvevő pedagógusoknak öt óra szakmai továbbképzésről tanúsítványt állítunk ki.

A Közművelődési és Sportbizottság pályázati kiírása

A DRHE Közművelődési és Sportbizottsága pályázatot hirdet a 2017/18-as tanév tavaszi félévére a hallgatói közművelődési és sport normatíva felhasználására.
Pályázni csak a mellékelt űrlap kitöltésével lehet!

Bütösi János: Odaszánt élet - könyvbemutató

A Bütösi Missziói Alapítvány Kuratóriuma tisztelettel és szeretettel hívja és várja 2018. február 26-án 14 órakor a Kollégium Kistanácstermébe a Bütösi János igehirdetéseiből összeállított kötet ünnepélyes bemutatójára.

Posticum – lelkünk hátsó bejárata

Egyetemünk diáksága a tavaszi félév megkezdése előtt csendes napokon vett részt február 3-4-ig. Ebben a szemeszterben a helyszínt Nagyvárad szolgáltatta a programokhoz. Kabai Kitti, negyedéves teológus-lelkész szakos hallgató cikke:

Akadémiai istentiszteletek

Akadémiai istentiszteletek rendje a 2017/18-as tanév tavaszi szemeszterében

Életre bátorító katechézis - katechetikai szimpózium

Szeretettel várunk minden érdeklődőt az Életre bátorító katechézis katechetikai szimpóziumára. 
Időpont 2018. február 17. 
Helyszín: DRK Díszterem
A részletes program itt található!

Oldalak

Feliratkozás DRHE RSS csatornájára