RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT 2016/17. II. félév

A 2016/17-es tanév II. félévében a Debreceni Református Hittudományi Egyetem Diákjóléti Bizottsága és a HÖK Szociális Bizottsága rendszeres szociális ösztöndíj pályázatot hirdet.
A pályázatok benyújtásának határnapjai az alábbiak szerint alakulnak:
PÁLYÁZATOK BENYÚJTÁSÁNAK HATÁRIDEJE: 2017. február 6-13. 16 óra 
HIÁNYPÓTLÁSI IDŐSZAK: 2017. február 16-22. 12 óra
(A hiánypótlás szükségességéről a pályázók a Neptun tanulmányi rendszerben kapnak értesítést. Felhívjuk a figyelmet, hogy a hiánypótláshoz kapcsolódó dokumentumok benyújtása kizárólag egyszerre történik, és a hiánypótlási időszak alatt egy alkalommal lehetséges.)
PONTSZÁM ELLENI KIFOGÁS BENYÚJTÁSA: 2017. február 24. – március 1. 12 óra
(A pályázatok kiértékelése után a pályázók a Neptun tanulmányi rendszerben kapnak értesítést az elért pontszámukról, amelynek – ha nem egyezik a saját számításaikkal – felülvizsgálatát kérhetik a HÖK Szociális Bizottságától. A pontszámról szóló értesítést valamennyi érvényes pályázatot benyújtott pályázó megkapja. Felhívjuk a figyelmet, hogy a pontszámról szóló értesítés nem jelenti a pályázat elbírálását, és nem jelent döntést szociális ösztöndíj megítélésére vonatkozóan.)
A II. félévben teljes pályázatot a hozzá csatolandó megfelelő igazolásokkal csak az újonnan pályázóknak kell benyújtania.
Azoknak, akik az őszi félévben már pályáztak – amennyiben nem történt változás a szociális helyzetükben, illetve nem kötelezettek valamely dokumentum benyújtására – a pályázati űrlap első oldalának kitöltése, illetve a Térítési és Juttatási Szabályzat 11. számú mellékletének leadása szükséges. 
A pályázatok benyújtásának helye: HÖK Iroda („A” épület, I. emelet 125-es szoba), a HÖK Szociális Bizottságának ügyeleti idejében.
Felhívjuk a figyelmet a kitöltési útmutató (Térítési és Juttatási Szabályzat 6. számú melléklete) figyelmes áttanulmányozására, valamint arra hogy a pályázat benyújtásához szükséges dokumentumok beszerzése már a benyújtási időszakot megelőzően is lehetséges.
A pályázati űrlap (a TJSZ 5-9. és 11. számú melléklete) és a tavaszi félévre szóló nyilatkozat (a TJSZ 11. számú melléklete) megtalálható a diákság honlapján:  
http://diaksag.ttre.hu/szabalyzatok/
Kérjük a határidők pontos betartását! Az elkésett pályázatokat a Diákjóléti Bizottságnak nem áll módjában befogadni.
Bővebb információ, felvilágosítás kérhető Muza Blankától, a DRHE HÖK Szociális Bizottságának elnökétől, a muza [dot] blankaatgmail [dot] com e-mail címen.
Debrecen, 2017. január 26.